(030) 699 44 00

Stichtingen & Verenigingen

Bestuurders moeten zich houden aan aangescherpte wetten en regels. Die stellen ook strenge eisen aan de transparantie van uw organisatie. Daar heeft u een adequate en efficiënte administratie voor nodig. En dat vraagt weer om veel kennis van fiscaliteit en verslaggeving.

Daar komt nog bij dat de kosten laag moeten blijven, zodat er zo veel mogelijk geld beschikbaar blijft voor het goede doel.

Inzicht & grip

TAFKA Advies & Administratie helpt bestuurders om de organisatie en de financiële verslaggeving efficiënt en effectief in te richten. Zo kunt u blijvend voldoen aan alle vereisten. Wij zorgen dat u inzicht krijgt in uw vermogen en dat u grip houdt op de organisatie. Ontwikkelingen in de ICT zorgen dat u als bestuur kunt blijven voldoen aan alle wettelijke eisen.

Advies & administratie voor stichtingen & verenigingen

Wij hebben ruime ervaring met de organisatie van vermogensfondsen, fondsenwervende instellingen en kerkgenootschappen. Van veel instellingen stellen wij de jaarrekening samen. Samen met het bestuur zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten. Wij geven fiscaal advies aan stichtingen en verenigingen. U beweegt immers in een breed fiscaal spectrum; niet alleen inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, maar ook schenk- en erfbelasting.

Kies nu voor ervaring

Bent u op zoek naar een administratie- en advieskantoor met veel ervaring in deze sector? Maak nu een afspraak met het contactformulier. Dan merkt u snel genoeg met wie in zee gaat.

[in apart kadertje:]

ANBI: méér transparantie tegen lagere kosten

Stichtingen en verenigingen moeten helder communiceren over hun activiteiten, bestedingen en beleid. Hiervoor moet u de administratieve organisatie en verslaggeving goed op orde hebben - en dat tegen zo laag mogelijke kosten. Want iedereen kijkt kritisch naar uw organisatiekosten. Een reden te meer om in zee te gaan met TAFKA Advies & Administratie.

>>Stichtingen & Verenigingen