(030) 699 44 00

Particulieren

Het is altijd fijn om uw belastingzaken goed op orde te hebben. Voor veel mensen is de jaarlijkse aangifte een lastige opgave. Dat komt ook door de ingewikkelde en steeds veranderende regels. Lichtpuntje: een goede aangifte voor de inkomstenbelasting kan u flink geld besparen. Daar helpen wij u graag bij.

Natuurlijk moet uw belastingadviseur beschikken over specialistische en actuele kennis. Wij helpen u om uw belastingaangifte optimaal in te vullen.

• Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting.

• Wij geven advies en bieden hulp bij erf- en schenkbelasting.

• Wij dienen uw bezwaarschriften in.

• Wij vragen uw toeslagen aan.

Wij houden uw hele situatie tegen het licht

Wij zorgen dat uw de heffingskortingen, vrijstellingen en toerekeningen optimaal benut. U krijgt proactief advies over uw eigenwoningsituatie, aftrek van hypotheekrente, zorgkosten, studiekosten, giften en andere aftrekposten. Ook stellen we de optimale verdeling tussen partners voor. Wij verzorgen uw aangiften, controleren de aanslagen en de correspondentie van de Belastingdienst. Zo nodig maken we direct bezwaar.

Kies voor zeker

Overweegt u om uw aangifte door TAFKA Advies & Administratie te laten verzorgen, of heeft u een vraag? Maak nu een afspraak met het contactformulier. Dan merkt u snel genoeg met wie in zee gaat.

>>Particulieren