(030) 699 44 00

Dienstverlening

Advies & Administratie

Advies & Administratie

Advies & Administratie

Lees meer
Fiscaal Advies

Fiscaal Advies

Belastingadvies

Lees meer
Juridisch Advies

Juridisch Advies

Advies arbeids- en ondernemingsrecht

Lees meer
Wat TAFKA voor u kan betekenen

Natuurlijk zijn wij vakmensen, belastingadviseurs, boekhouders en accountants pur sang. Wij houden van cijfers, van controle en alles in balans. Dat is wat u van ons verwacht en waar u ons voor betaalt. Maar wat ons echt drijft is de passie voor het ondernemen zelf.

Ondernemen is vernieuwen en verbinden. Dat is onze drijfveer. Daarom denken we door en doen we meer, delen we onze kennis en stellen onze netwerken open. Zo kunnen we verbindend en vernieuwend zakendoen met onze klanten én tussen onze klanten.

Onze beloning is dat u de vruchten plukt van ons werk. Als klant bij TAFKA kunt u rekenen op een team van mensen dat ondernemerschap ademt. TAFKA, meer dan cijfers alleen.

TAFKA werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, registeraccountants, pensioendeskundigen en assurantietussenpersonen. Constante veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van het belastingrecht, accountancy, ondernemings- en arbeidsrecht, subsidieregelingen, internationalisering en jaarrekeningrecht vragen om bundeling en uitwisseling van kennis en praktijkervaring.

Een reden om aangesloten te zijn bij het Register Belastingadviseurs.

>Dienstverlening